Incompany


Training Consultative Selling – 2 dagen

Ook jouw bedrijf heeft een zorgvuldig gekozen commerciële strategie met een bijbehorende waarde-propositie om jouw klanten echt verder te helpen met hun business. Een waarde-propositie die tevens onderscheidend is ten opzichte van de concurrentie.

Echte successen worden echter alleen geboekt in de dagelijkse praktijk. Het is dus pure noodzaak dat jouw sales-team, in lijn met jouw commerciële strategie, zich profileert als een geloofwaardige adviseur. Met als doel het bouwen aan een duurzame als ook goed renderende klantrelatie. 

Hoe profileer je je als geloofwaardig adviseur bij jouw klanten en prospects en hoe draag je de waarde-propositie uit van jouw bedrijf? Consultative Selling is een benadering waardoor je in staat bent om aan iedere beslisser, op ieder niveau, aantoonbare toegevoegde waarde over te kunnen brengen door een onderscheidende (t.o.v. concurrentie) en impactvolle oplossing te presenteren. Aantoonbare toegevoegde waarde in termen van een meetbare bijdrage aan het verdienmodel van jouw klant of prospect.

Voor wie is de training?

Wat is de inhoud van de training?

Wat is het resultaat van de training?

Wat is de vorm van de training?

Iedere bedrijfssituatie staat op zich natuurlijk, met zijn eigen markt(en) en sales-afdeling(en). Dus ook jouw situatie! 

Als je vragen hebt, of je wilt gewoon even sparren over jouw situatie, laat het mij weten!

 

Bel me met nummer: 06 – 10 79 62 78

Of stuur een email naar: info@consultative-selling.com

Investering incompany training Consultative Selling